if I could change one thing in life, I'd make time for us.

Den här dagen har varit ganska trevlig ändå :) förutom att jag tappade mobilen förut, så hela skärmen spräcktes. blev inte alls glad. Blev riktigt arg till och med.

Nu sitter jag här, ska kolla på senaste avsnittet på vampire diaries som jag inte kollat på än, sen ska jag läsa lite och sen sova.
Imorgon är det dags för min första hoppträning på säkert två år. Ska bli både spännande, kul och läskigt.

Nej nu har jag inget mer vettigt att skriva, inte för att det jag skrev direkt var vettigt heller men.
puss


</3


ISABELLE



Har du allt jag vill ha? hoppas inte





ISABELLE



Big or small, lies are still lies.

Hej på er mina glada små vännor.
Hoppas ni har sovit gott inatt, det har jag. förutom att jag vaknade vid halvfyra och trodde jag skulle gå upp. Så jag skrek "jag orkar inte!!!!", kollade på klockan och insåg att jag inte behövde orka riktigt än.

Nu sitter jag i skolan och min samhällslektion har precis slutat. Jag lärde mig mer på den här lektionen än vad jag lärt mig på hela året (och då kan jag tillägga att vi hade en lärarkandidat som inte ens är färdigutbildad på den här lektionen).
Nu blir det franska, sen äta mat, sen ner på bilskolan, sen dö på bussen hem. Sen övningsbacka med moder. wiie<3 puss


snyggaste bruden jag sett

ISABELLE




min framtid. såhär ska det bli

Känner att jag tänkt väldigt mycket på framtiden senaste tiden. Vad jag vill bli, vad som intresserar mig och allt sånt där skit som någon sagt att vi måste bestämma oss för om vi inte vill sluta upp som uteliggare.
Såg en uteliggare en gång, en riktig uteliggare. Han hade däckat på en bänk och pissat ner sig.
Det var kanske då mitt inre sa till mig "du måste bli något Isabelle, något bra, något som gör skillnad och framför allt, tjäna fett mycket pengar så du kan köpa alla jeffrey campbellskor".

Nej fan, det var inte då jag bestämde mig för att jag skulle bli något bra. Det var redan när jag var liten. Först berättade jag för mormor och morfar hur jag skulle bli veterinär och hjälpa djur. Jag höll fast vid den drömmen ganska länge, typ till mellanstadiet. Då skulle jag bli sån som grävde i döda människor för att ta reda på dödsorsaken, vete fan vad som hände där alltså, var väl emo eller något.
Sen skulle jag bli veterinär igen.
När jag började gymnasiet så läste jag NV på Lillerud med inriktning häst. Där bestämde jag mig för att jag ville bli agronom.
Efter mitt andra IG på matteproven där så sprang jag in på internatet gråtandes (jävla dramaqueen) och bestämde mig för att sluta på lillerud.
Lärarna gjorde allt för att få ha kvar mig där, dom tjänade ju pengar på att jag bodde där liksom. Men när jag till slut blev arg och sa att jag ville bli något i mitt liv och inte sluta upp som utbildad hästskötare och inte få ett jobb någonstans så sa dom till mig att jag ska göra det som känns bäst för mig själv.

Jag åkte till Brogårdsgymnasiet, där syon sa till mig att enligt han så var det omöjligt för mig att börja en hel termin efter alla andra på samhällsprogrammet. Jag och min bror övertalade han att jag var duktig och skötte skolan och att jag skulle klara det, vilket jag gjorde.

Ja ni hör ju. Jag var helt enkelt för osmart för att kunna bli veterinär, patolog eller agronom.
Nu då? Vad vill jag bli nu? Ärligt så vet jag inte helt säkert, men har funderat väldigt mycket på psykolog, det är det som tilltalar mig.

Sen då, hur ska min framtid se ut? Jo det har jag nämligen tänkt ut!
Jag ska träffa någon snygg jävel där på Örebro universitet, trevlig ska han vara också och gärna utbilda sig till något bra. Vi ska förlova oss. Sen när jag är klar som psykolog så ska jag jobba några år eller så, sen ska jag trycka ut en unge eller två. Helst en kille och en tjej.
Den här killen som jag är förlovad med, han ska vara så snygg så alla sjuttonåriga tjejer tänker "Jävel vilken dilf" sen ska dom bli helt fnittriga på tåget när dom ser han.

Sen ska vi skaffa en mops, eller det kanske vi gjorde innan jag tryckte ut ungarna förresten. Sen ska vi gifta oss och leva lyckliga i alla våra dagar i ett sjukt fint hus, sen ska vi resa mycket också.

Enda jag tycker låter läskigt med detta är att trycka ut ungar, fy fan. kanske slutar med att jag adopterar en liten söt mörkhyad bebis.

Ja hörni, så får det bli!!

ISABELLE



I just went to heaven, and look what I found.














man får snyggare ben av att gå i högklackat läste jag nyss, så gick in på nelly och började kika. hittade ett par stycken hih

ISABELLE



du förtjänar mer än någon som är så kluven.


Tack som fan för att du inte går ändå, tack som fan för att du inte är som jag.


ISABELLE



.






ISABELLE




the love of my life x 2



dessa skor, skulle kunna gifta mig med dom, eller gifta mig med dom som designat dom.
love

ISABELLE




I'm letting go, to see if you'll hold on to me.

Imorse när jag vaknade mådde jag inte så bra. Men bestämde mig för att åka till stallet ändå och iallafall rida en häst, vilket jag gjorde. Roddan gick bra idag, fick han lite mer avspänd i traven än de andra gångerna jag ridit han.
När jag kom hem ifrån stallet så duschade jag, tog en kopp kaffe och sen övningskörde jag ner till Kristinehamn där vi skulle lämna av Mira och sen åka till maxi för att handla.
Nu är jag hemma igen, ska antagligen bara kolla på serier och ta det lugnt ikväll och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon :)


just det, nu är det bestämt att jag ska vara med i div3 hoppningen i år. Ska bli spännande, en utmaning
för mig själv då jag fått för mig att det är läskigt att hoppa haha. Bilden är från när jag var med i div3 på tindra
för sådär 3-4 år sen. :)


ISABELLE




Now so much I know that things just don't grow If you don't bless them with your patience.

Åå vad rolig halkan var! Jag och lisa hade sjukt många skrattanfall i den där bilen under de timmarna vi satt i den. Det var lättare än vad jag trodde, fattar inte varför jag var nervös egentligen.
Just nu känner jag mig inte helt 100 faktiskt, snuvig, ont i huvudet och så. Får hoppas det går över tills imorgon så jag slipper känna mig hängig imorgon när jag ska till stallet!

Ikväll ska jag äta, sen kolla på OTH, Revenge och Vampire Diaries. Får bli en tidig kväll, är hur trött som helst :)

Tack för två jätteroliga dagar Lisa, du är guld värd :*


hoppas det är okej att jag lånade bilden Lisa!

ISABELLE








trust is like a paper, once it's crumpled it can't be perfect again.

Har åkt runt med Olivia, Lisa och Lina i kristinehamn ikväll. Olivia fick sitt körkort i tisdags och är den första av mina vänner född 94 som fått körkort. Vi avslutade kvällen på Mc Donalds. mums!
Snart är det min tur att fylla arton, två veckor och 5 dagar kvar.

Nu ska jag snart lägga mig här hos Lisa, upp tidigt imorgon.
godnatt!



ISABELLE




you know you really care, when you need to convince yourself that you don't.

Vaknade imorse och var hur trött som helst, hade gjort vad som helst för att få sova några timmar till verkligen.

Tog bussen till skolan som jag förövrigt nästan missade, sen när jag kom till skolan såg jag att sista lektionen var inställd så slutar klockan två idag, skönt!
Idag ska jag följa med Lisa hem efter skolan och sova där, för imorgon ska vi på halkan!! :)



jobbigt att vänta på att allt ska ta slut. denna sköna känsla. väntan är nog det värsta som finns, iallafall när man väntar på något dåligt. hur mycket jag än försöker övertala mig själv att du kommer stanna, så vet jag innerst inne att jag bara är en utav alla.


ISABELLE




fett







bästa du

Detta har varit en bra dag ändå.
Efter skolan åkte jag och min Tea hem till henne. Här har vi lagat mat, ätit, pratat, kollat på tv, skrattat och göra sånt där som man gör med sin bästa vän.

Patricia, du är så himla bra, du är bäst! Känns skönt att jag kan snacka om nästan allt med dig och det är så lätt att vara med dig.
Man känner att du bryr dig på riktigt, det är det jag gillar. för jag har inte känt det från vänner så många gånger i mitt liv.
Jag trivs så sjukt bra med att vara med dig Tea, du är helt klart en av de finaste vännerna jag har.

jagälskardig!




ISABELLE



Alla hjärtans dag - fuck that

Ärligt nu.
Jag hatar alla hjärtans dag, det har jag gjort så länge jag kan minnas.
Enligt mig är det affärernas dag, då de tjänar pengar på att folk köper grejer till sin pojk/flickvän (helt ovärda saker så som choklad, gossedjur och annat skit som man egentligen inte vill ha).

Så jävla ovärd dag egentligen, alla har panik inför vad dom ska köpa till varandra och om dom inte får något så blir dom arga/ledsna och fuckar ur.

Folk blir överdrivna som fan på den här dagen, örker inte med er.

Sen till er tjejer som blir arga för att eran kille inte lagar mat till er. Var glada istället, hade han lagat mat till er hade det antagligen bara smakat skit, för killar kan ingenting. totalt värdelösa.

puss

ISABELLE



love


världens bästa serie ♥

ISABELLE



Mot sälen!

Nu snart så kommer mina två bröder hit, sen ska vi packa bilden full och sedan bär det av till sälen tills på söndag :)
Har laddat ner några filmer så jag har något att göra efter vägen. Ska bli så otroligt skönt att komma bort lite och kunna göra roliga grejer.
Det är första vintersemestern med familjen och jag ska se till att ta massvis med kort :)

Ska ta mig något att äta nu, är så otroligt hungrig!!
Ha det bra allihopa, får se om jag kanske gör något mobilinlägg eller så, har ingen aning om hur det är med internet där uppe, puss :*



vackör't

ISABELLE



mysdag!

Idag har jag varit i stallet hela dagen :)
Red Richardo, Claudius och Lakrits. Alla gick kanon!
Hoppade med Claudius för ska antagligen vara med på han i div.3 laget i år. haha kan bli spännande!

Nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen lägga mig och göra samhällsläxan jag har tills imorgon.

Togs lite bilder när jag red Richardo, hästen jag red in för två år sen och som jag inte ridit på typ 1 år.
(sitter framåtlutat på första bilden där jag rider lätt).


Vet inte vad som hände med denna bilden men...


ISABELLE






promdresses

Dog lite igår. kollade balklänningar, och jag blev som ett litet barn på julafton.

Hittade två skitsnygga som jag verkligen skulle kunna tänka mig att ha. Fast den första i en annan färg. Den andra skulle jag helt klart kunna tänka mig i orange!

1.



2.



ISABELLE



I had a dream, That I could fly from the highest swing

äntligen är ännu en skolvecka över.
Känns som jag bara går omkring i skolan, skrattar lite, säger något, pluggar lite, facebookar lite, blir lite arg på lärarnas otroligt dåliga och ovärda uppgifter, eller så blir jag arg för att vi inte får uppgifter, sen stör jag mig lite på folk, äter lite skolmat, äter lite godis, åker hem, pluggar mer, äter lite mer.


Jag har börjat fundera ganska mycket. Vad vill jag göra i livet? Vad vill jag jobba med? Hur länge till kan jag fortsätta med hästarna? Köra bil, plugga teori till körkortet, boka körlektioner.
Som tur är så är halkan, uppkörning och teoriprov bokat. Känns skönt att ha ett datum kan jag ju säga.

Är så otroligt trött hela tiden liksom, skoltrött?
Så ni vet det mina kära vänner, familj och andra underbara människor, om jag är dryg eller något så är det bara för att jag är så sjukt trött!

Nästa vecka går jag bara tre dagar i skolan, sen åker jag och familjen till sälen! Dit även Patricia och hennes familj ska samtidigt, mys ! :)

det är mycket som händer just nu, men ni vet att jag älskar er familj/vänner.

ååå vad jag saknar valpisarna nu också..

ISABELLE





RSS 2.0